WatchGuard AP420

De AP420 is het snelste indoor Access Point van Watchguard. Het biedt razendsnelle draadloze verbindingen zonder dat het ten koste gaat van de beveiliging.

Normale prijs € 1.082,00 Aanbiedingsprijs € 973,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WGA42701
Vraag offerte aan

AP420 Indoor Access Point

Dit model is een nieuwe 802.11ac Wave 2 AP die razendsnelle snelheden levert die in staat zijn doorvoerintensieve en latentiegevoelige applicaties te ondersteunen, zoals VolP, video, muziek en grote gegevensoverdrachten via wifi. Het bevat ook een 4x4 Multi-User MIMO (MU-MIMO) dubbele radio die ondersteuning biedt voor hoge klantdichtheid om vertragingen in de Wi-Fi verbinding te verhelpen en een 3e radio voor speciale WIPS (Wireless Intrusion Prevention System) en de mogelijkheid om te scannen met RF-optimalisatie. Het model is ideaal voor beursvloeren, auditoria, vergaderzalen en winkelcentra. 

Als u het apparaat beheert met de Wi-Fi Cloud kunt u het volledig potentieel uit uw WatchGuard Access Points halen met krachtige WIPS-beveiliging, realtime bedrijfsgestuurde analyses en krachtige engagement- en marketingtools.

Belangrijkste eigenschappen van de AP420

  • MIMO voor meerdere gebruikers: uw wifi zal geen tekenen van vertraging tonen met een 4x4 MU-MIMO, waardoor veel apparaten tegelijkertijd toegang hebben tot de Wi-Fi. 

  • Toegewijde 3e 2x2 MIMO Dual Band-Radio: voor speciale RF-optimalisatiescans en Wireless Intrusion Prevention System (WIPS) wanneer de Wi-Fi Cloud is ingeschakeld zodat u geen prestaties hoeft op te offeren voor veiligheid. 

  • Integratie met Google for Edutcation: Google for Education biedt veilige Wi-Fi-authenticatie in klaslokalen en is een verzameling van applicaties en services waarmee studenten en docenten altijd en overal op elk apparaat kunnen communiceren.

  • Flexibele beheeropties: WatchGuard biedt twee managementscenario's om te voldoen aan de behoeften van MKB en gedistribueerde ondernemingen. U kunt alle Watchguard Access Points beheren met een Firebox via de Gateway Controller met lichtgewicht functieset of met de Wi-Fi Cloud. 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WatchGuard AP420