T Series

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
 1. WatchGuard Firebox T55-W

  Met meer functies dan elke andere UTM-firewall op de markt, zijn deze apparaten kleine, kosteneffectieve beveiligingskrachtcentrales. Dit compacte model biedt nagenoeg alle functies die aanwezig zijn in de geavanceerde UTM-apparaten van Watchguard, waaronder alle beveiligingsservices van de Watchguard Total Security Suite. De T55-W is geschikt voor zowel bedrade als draadloze kantoren. Het aanbevolen gebruikersaantal is 30.

  Lees verder
  € 1.551,99
 2. WatchGuard Firebox T35-W

  Met meer functies dan elke andere UTM-firewall op de markt, zijn deze apparaten kleine, kosteneffectieve beveiligingskrachtcentrales. Dit compacte model biedt nagenoeg alle functies die aanwezig zijn in de geavanceerde UTM-apparaten van Watchguard, waaronder alle beveiligingsservices van de Watchguard Total Security Suite. Dit model is geschikt voor bedrade en draadloze orginasties met een aanbevolen gebruikersaantal van 20.

  Lees verder
  € 936,28
 3. WatchGuard Firebox T15-W

  De Watchguard T15-W biedt betere prestaties en beveiliging voor bedrade en draadloze, kleine kantoren. Als u opzoek bent naar een beveiligingsoplossing om een netwerk van 5+ gebruikers te beschermen, dan is de T15 ideaal voor uw organisatie. Het model is beschikbaar in bedrade en draadloze varianten.

  Lees verder
  € 468,14
 4. WatchGuard Firebox T70

  De WatchGuard Firebox T70 is een handige oplossing voor middelgrote bedrijven en gedistribueerde ondernemingen.

  Lees verder
  € 1.611,00
 5. WatchGuard Firebox T35

  Met meer functies dan elke andere UTM-firewall op de markt, zijn deze apparaten kleine, kosteneffectieve beveiligingskrachtcentrales. Dit compacte model biedt nagenoeg alle functies die aanwezig zijn in de geavanceerde UTM-apparaten van Watchguard, waaronder alle beveiligingsservices van de Watchguard Total Security Suite.

  Lees verder
  € 651,00
 6. WatchGuard Firebox T15

  Incl. 1 jaar standaard support (WW)

  De Watchguard T15 biedt betere prestaties en beveiliging voor thuis en in kleine kantoren. Als u opzoek bent naar een beveiligingsoplossing om een netwerk van 5+ gebruikers te beschermen, dan is de T15 ideaal voor uw organisatie. Het model is beschikbaar in bedrade en draadloze varianten. 

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen

  Lees verder
  Normale prijs € 390,00 Aanbiedingsprijs € 345,15
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina